lunes, 13 de enero de 2014

Escola de Pares i Mares


El pròxim dia 25 de gener del 2014 a les 11.00 hores en el Saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, D. Emilio Calatayud, Jutge-Magistrat del Jutjat núm. 1 de Menors de Granada, impartirà la segona sessió de la II Edició de l'Escola de Pares i Mares, titulada "Família i escola: punts de trobada".

Emilio Calatayud torna a la nostra Escola de Pares en esta II Edició en resposta a la demanda arreplegada després de la seua participació en la I Edició. En la seua ponència del 20 d'abril del 2013, va concloure amb dos idees sobre les quals continuarà aprofundint en esta nova ocasió:

1. És necessari que els nostres fills i filles coneguen no sols els seus drets sinó els seus deures, així com les conseqüències de traspassar límits i infringir normes. Els primers a transmetre este coneixement han de ser els pares.

2. L'acte d'educar, d'ajudar a créixer als nostres fills, requerix de l'esforç coordinat i responsable de tots.

De tal forma, xarrarà amb els pares i mares, o tutors legals, sobre la conveniència de trobar punts de trobada, de treball conjunt, amb les persones que més temps dediquen a l'educació dels seus fills cada dia, a més d'ells: els seus professors i professores.


Per això comptem amb la seua col·laboració a l’hora d’informar el nombre més gran de pares i mares sobre esta sessió, i els recordem el següent enllaç electrònic, perquè aquells pares i mares que vullguen assistir puguen omplir el model d’inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones:


Els assistents que així ho desitgen podran vindre acompanyats pels seus fills o filles xicotets, a partir de 3 anys, que seran atesos per monitors de temps lliure mentres dure la sessió formativa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario