martes, 20 de enero de 2015

Com aconseguir que el teu fill/a tinga èxit escolar

El pròxim dia 24 de gener de 2015 a les 11.00 hores en el saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, el Sr. José Antonio Marina Torres, impartirà la segona sessió de la III Edició de l'Escola de Pares i Mares.
SEGONA SESSIÓ : “Com aconseguir que el teu fill/a tinga èxit escolar”
PONENT: 
José Antonio Marina Torres
DATA: 24 de gener de 2015
HORARI: d'11 a 13:30 (o 14)
INSCRIPCIÓ: Fins al 22 de gener
José Antonio Marina Torres, reconegut filòsof, escriptor i pedagog, dirigix la Fundació Universitat de Pares, un conjunt de projectes que inclou la Universitat de Pares online, El seu projecte pedagògic líder en parenting té com a objecte ajudar els pares en el procés educatiu dels seus fills i ens proposa una mobilització social per a aconseguir l’èxit escolar.
Comptem amb la seua col·laboració a l’hora d’informar el nombre més gran de pares i mares sobre esta sessió, i els recordem el següent enllaç electrònic, perquè aquells pares i mares que vullguen assistir puguen omplir el model d’inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones:
 http://www.cece.gva.es/relin/val/escuela_padres.htm

Els assistents que així ho desitgen podran vindre acompanyats pels seus fills o filles xicotets, a partir de 3 anys, que seran atesos per monitors de temps lliure mentres dure la sessió formativa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario